Наручите на еКњижари

Вести

10.06.2021.

еКњижара: сигурна онлајн куповина уџбеника без чекања у редовима

еКњижара: сигурна онлајн куповина уџбеника без чекања у редовима

Ове године куповина уџбеника може бити једноставна и безбедна уз бројне погодности које вас очекују на www.eknjizara.rs.

 

1. ОНЛАЈН КУПОВИНА УЏБЕНИКА ЈЕ СИГУРНА И ЛАКА

Куповином на нашем сајту штедите своје време, избегавате гужве у књижарама и чекање у редовима. Веома лако, у свега неколико кликова, у нашој савременој електронској књижари можете да пронађете књиге различитих издавача и брзо обавите своју куповину.

2. БЕСПЛАТНА ДОСТАВА У РОКУ ОД НЕКОЛИКО ДАНА

Сва издања која поручите у промо периоду до 1. септембра добићете на кућну адресу за само 3–4 радна дана, а нећете платити никакве трошкове доставе.

3. ДИГИТАЛНИ УЏБЕНИЦИ НА ПОКЛОН УЗ ШТАМПАНЕ УЏБЕНИКЕ ЗА ОСНОВНУ ШКОЛУ

На сајту еКњижаре купујете само актуелна издања и можете бити сигурни да ћете купити право издање које одговара школском програму. Специјална погодност је што уз купљене нове штампане уџбенике добијате кодове за дигиталне уџбенике на поклон.

4. ПЛАЋАЊЕ ГОТОВИНОМ ПРИ ИСПОРУЦИ ИЛИ КАРТИЦОМ НА РАТЕ

Поручене уџбенике можете платити готовином приликом испоруке или платним картицама на сајту. Додатна погодност очекује све кориснике Banca Intesa платних картица – плаћање до 6 месечних рата без камате.

ПОРУЧИТЕ ОНЛАЈН

Посетите еКњижару и уверите се и сами! Уџбеници за основну и средњу школу различитих издавача (Klett, Нови Логос, Бигз, Едука, Фреска…), лектире, збирке задатака, издања за предшколце, али и друга, неуџбеничка издања могу се сада пронаћи на једном месту.