Наручите на еКњижари

Вести

17.08.2021.

Акредитовани вебинар – Дигитални свет

Акредитовани вебинар – Дигитални свет

Задовољство нам је да вас позовемо да присуствујете акредитованом стручном скупу, који се одржава у два термина 24. и 26. августа. Вебинар је намењен учитељима који ће предавати првом и другом разреду у школској 2021/22. години и желе да се упознају са предностима програма Дигитални свет. Сазнајте у 60 минута вебинара како да помоћу Дигиталног света унапредите квалитет наставе у целини. 

Теме вебинара: 

  • Дидактичко – методичко остваривање програма Дигитални свет
  • Планирање и остваривање наставе и учења
  • Праћење и вредновање постигнућа ученика
  • Приказ примера/ задатака кроз међупредметно повезивање
  • Дискусија

Предавачи: 

Марина Ињац је професор разредне наставе, запослена у ОШ „ Душко Радовићˮ, Нови Београд. Носилац преко педесет награда и признања у области педагошког рада са ученицима. Ауторка одобрених уџбеничких комплета и приручника за наставнике:Музичка култура 1 – 4 , Дигитални свет 1 и Дигитални свет 2, издавачке куће Нови Логос. (2014 – 2021). Ауторка дигиталних садржаја за уџбенике Музичка култура 1 – 4 и електронских приручника за наставнике. Ауторка е-уџбеника Математика 4, Нови Логос (2021).

 

Јован Јовановић је аутор и коаутор 4 стручна рада, објављена у међународним часописима (Knowledge, vol 11/3; 16/5; Mensa Giftedness 1;2), коаутор семинара „Синергија различитих потенцијала ученика кроз уметностиˮ, рецензент 6 уџбеника издавачких кућа ЗУНС, Вулкан и Нови Логос. Сертификовани стручњак за софтверску платформу Мозабук и стручни сарадник за дигиталне уџбенике.

 

 

Термини одржавања вебинара 

уторак, 24. 8. у 10 часова 

Попуњен термин

четвртак, 26. 8. у 10 часова

Попуњен термин

 

Издања издавачке куће Нови Логос, Дигитални свет за први и други разред можете прелистати на следећим линковима:

Дигитални свет 1 

Дигитални свет 2*
*уџбеник је у процесу одобравања

* Уколико не будете у прилици да се пријавите или да присуствујете акредитованом скупу у наведеним терминима, снимак вебинара ћете моћи да погледате крајем месеца на нашем YouTube каналу Klett Beograd.

 

Сви учесници акредитованих вебинара добијају уверење о учешћу на стручном скупу на своје име, које носи 1 бод за стручно усавршавање.

Број учесника за сваки вебинар је ограничен, па је неопходно да се пријавите на време.

Радујемо се још једном онлајн дружењу и наставку сарадње!