Уџбенички комплет Хемија 7 налази се у ужем избору за награду Најбољи европски уџбеник

Са BELMA (Best European Learning Materials Awards) такмичења пристигле су нам поново лепе вести: нови уџбенички комплет Хемија 7 наше издавачке куће ушао је у ужи избор за престижну награду Најбољи европски уџбеник!

 

Несумњиво квалитетни наставни садржаји које су препознале и одабрале да у новој школској години користе многе школе у Србији добили су сада своју међународну потврду квалитета. Наиме, награда Најбољи европски уџбеник већ дуже од деценије додељује се најквалитетнијим и најкреативнијим издањима европских издавача. Додељују је три интернационалне организације: Међународни сајам књига у Франкфурту, Међународна асоцијација за истраживање уџбеника и образовних медија (IARTEM) и Европско удружење издавача уџбеника (EEPG). Квалитет уџбеника оцењује интернационални жири, састављен од признатих стручњака из више земаља.

 

 

 

Шта ово издање издваја од других:
➤ интерактивно и модерно – развија истраживачки дух ученика данашњице;
➤ креативно и разноврсно – садржи питања и задатке кроз које се увиђа важност хемије у свакодневном животу;
➤ оригинално и динамично – учење кроз посматрање и запажање укључује сва чула у сазнајни процес;
➤ атрактивно и занимљиво – дигитални садржаји мотивишу ђаке, инспиришу их за самосталан рад и подстичу њихово аналитичко и критичко мишљење.

 

Драго нам је што је настављена добра традиција из претходних година, будући да су уџбеници издавачких кућа Нови Логос, Klett и Фреска више пута добијали ово ласкаво признање за најбоља и најкреативнија уџбеничка издања. Ово је једини уџбеник хемије у ужем избору за овогодишњу награду (списак свих издања погледајте на www.belma-award.eu).

 

Ауторке Татјана Недељковић и Драгана Анђелковић, као и наш уреднички тим захваљују се свима који су били део овог пројекта на указаном поверењу и пруженој подршци у раду. Верујемо да ћемо уз коментаре наставника евалуатора, рецензената, али и свих корисника наших издања, изнедрити још квалитетније наставне материјале у годинама које следе.

Ваша корпа

Ваша корпа је празна

Анкета

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.