Онлајн презентације уџбеника Хемија 8

Погледајте онлајн презентације нових уџбеника за 8. разред издавачких кућа Нови Логос и Klett!

 

Уколико нисте били у могућности да учествујете на онлајн презентацијама нових уџбеника за 8. разред које су одржане током новембра и децембра 2020. године, имате прилику да погледате снимке ових вебинара у доле наведеним терминима током јануара 2021. године.

 

Да бисте погледали вебинар, потребно је само да 10-ак минута пре заказаног термина кликнете на одговарајуће дугме и унесете своје податке. Након вебинара на имејл адресу коју сте унели биће вам послата потврда о стручном усавршавању унутар установе.

  

  

 

Уторак, 12. 1. у 18 часова

 
 


 

 Среда, 13. 1. у 10 часова

 

Вести

Срећне новогодишње и божићне празнике жели вам издавачка кућа „Нови Логос”!

Имајући у виду епидемиолошку ситуацију у којој се сви налазимо, желимо да празнике обележите лепим поклонима које ћете купити из безбедности свога дома.Акција траје до 31. 12. 2020. године.

На свечаној церемонији доделе награда одржаној, сходно тренутној ситуацији у нешто другачијем, дигиталном окружењу, 14. октобра у 16 часова, уџбеник за хемију из Србије понео је лаксаво признање „Најбољи европски уџбеник”.

Од сада можете наручити сва издања издавачких кућа Klett, Нови Логос и Фреска на једном месту - на www.eknjizara.rs, уз мноштво додатних погодности.

Са BELMA (Best European Learning Materials Awards) такмичења пристигле су нам поново лепе вести: нови уџбенички комплет Хемија 7 наше издавачке куће ушао је у ужи избор за престижну награду Најбољи европски уџбеник!

Школска година се приводи крају. Почиње распуст који ученици, осим за одмор, могу да искористе за читање, али и за још понешто. О вештинама читања говорили смо у претходном тексту, док ћемо се овог пута позабавити усавршавању вештина које ће им бити потребне следеће наставне године – писању састава и есеја.

Ваша корпа

Ваша корпа је празна

Анкета

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.