Тестови и приручници у електронском формату


Желимо да вас обавестимо да смо, слушајући предлоге који су стизали од многих наставника, додали петнаестоминутне тестове на ваше налоге на е-учионици. Тестови су доступни свим учесницима пројекта дигиталних учионица, као и свим оним наставницима који су нам се на почетку школске године јавили да им омогућимо приступ електронској верзији приручника са дневним припремама. 


Уколико из неког разлога још увек немате приступ приручнику на е-учионици, а користите наше уџбенике у текућој школској години, можете нам се јавити са захтевом да вам пошаљемо кодове за откључавање приручника са дневним припремама у које су додати тестови. За кодове се можете пријавити попуњавањем кратког онлајн обрасца.


ПРИЈАВА ЗА ПРИСТУП ЕЛЕКТРОНСКОЈ ВЕРЗИЈИ ПРИРУЧНИКА СА ТЕСТОВИМА ЗА 1, 2, 5. И 6 РАЗРЕД

 

Желећи да што више изађемо у сусрет вашим потребама на измаку ове школске године, припремили смо петнаестоминутне тестове за последње две теме сваког предмета по групама, и то у Word и PDF формату.

 

Тестове преузмите ОВДЕ.

Вести

У жељи да предупредимо могуће потешкоће које су се сада јавиле око слања наставничких материјала, нудимо вам могућност да нам оставите своју кућну адресу на коју ћемо моћи да вам пошаљемо ваше наставничке материјале уколико се за тим укаже потреба у будућности.

Упутства за учење на даљину уз помоћ е-учионице.

Крај овог месеца води нас ка систематизовању знања из последњег поглавља читанке за други разред Породично благо. Један од начина је систематизација путем креативне игре. За крај ћемо упутити ученике на цртани филм Бамби. 

Овог пута желели бисмо да вас упознамо са једним потпуно другачијим начином организације часа, који можете примењивати током следеће школске године, када дође време да у теорију уведете и мало праксе.

План и програм петог разреда за текућу недељу предвиђа тему „Биљни и животињски свет на Земљи”. 

Драги наставници и наставнице, дошло нам је време и за мало праксе у теорији. Као наставници и методичари, сусретали смо се са различитим методама и приступима настави. 

Ваша корпа

Ваша корпа је празна

Анкета

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.