Ментори за учење на даљину


Ступите у контакт са нашим „дигиталним менторима”!


Како бисте што лакше и ефикасније одржавали часове у виртуелном окружењу и користили све функционалности платформе е-учионица, обезбедили смо вам додатну подршку коју можете добити од својих колега наставника.

 

Они су, баш као и ви, запослени у школама, али такође имају пуно искуства у раду са е-учионицом и спремни су да то своје богато искуство поделе са колегама и пруже вам сваки вид подршке који вам је потребан.

 

Попуните кратак захтев, а  ми ћемо контактирати са вама најближим ментором који има богато искуство у познавању дигиталне платформе и дигиталног садржаја за предмет који сте изабрали, или контактирајте неког од продајних сарадника издавачких кућа „Нови Логос”, „Klett” и „Фреска”.

 

Желим да се повежем са ментором

Вести

У жељи да предупредимо могуће потешкоће које су се сада јавиле око слања наставничких материјала, нудимо вам могућност да нам оставите своју кућну адресу на коју ћемо моћи да вам пошаљемо ваше наставничке материјале уколико се за тим укаже потреба у будућности.

Упутства за учење на даљину уз помоћ е-учионице.

Крај овог месеца води нас ка систематизовању знања из последњег поглавља читанке за други разред Породично благо. Један од начина је систематизација путем креативне игре. За крај ћемо упутити ученике на цртани филм Бамби. 

Овог пута желели бисмо да вас упознамо са једним потпуно другачијим начином организације часа, који можете примењивати током следеће школске године, када дође време да у теорију уведете и мало праксе.

План и програм петог разреда за текућу недељу предвиђа тему „Биљни и животињски свет на Земљи”. 

Драги наставници и наставнице, дошло нам је време и за мало праксе у теорији. Као наставници и методичари, сусретали смо се са различитим методама и приступима настави. 

Ваша корпа

Ваша корпа је празна

Анкета

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.