100% ПОДРШКЕ НАСТАВНИКУ – Резервишите свој бесплатни наставнички комплет!

 

Избор уџбеника за други, трећи, шести и седми разред званично је у току (погледајте каталог одобрених уџбеника) и сада имате прилику да изаберете најбоље уџбенике за себе и своје ученике, као и најбољи програм подршке за наставнике.  

 

100% ПОДРШКЕ – ПОРУЧИТЕ СВОЈ БЕСПЛАТНИ „КОМПЛЕТ РАСТЕРЕЋЕНОГ НАСТАВНИКА 2020/21”!


Ако сте се на нивоу актива у својој школи већ одлучили да ћете у школској 2020/2021. користити уџбенике издавачких кућа „Klett”, „Нови Логос” или „Фреска” у настави, резервишите свој „комплет растерећеног наставника” попуњавањем онлајн формулара који се налази испод. 

 

Бесплатни комплет укључује:


» атрактиван поклон – приручник „Како развијати вештине подучавања” на 222 стране

» нове акредитоване стручне скупове у градовима широм Србије током школске 2020/21.

»  нове акредитоване вебинаре током школске 2020/21. године

» бесплатан примерак уџбеника

» дигитални уџбеник

» планове и дневне припреме

» е-приручник уз дигитални уџбеник

» одштампани тестови


 

 

ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА – ЈОШ САДРЖАЈНИЈА У ШКОЛСКОЈ 2020/21!
Мање стреса, а бољи резултати


Образовна академија, којој је већ присуствовало више од 17.000 наставника на акредитованим стручним скуповима, а пријављено је (досад) више од 15.000 наставника за акредитоване вебинаре, обухватиће још разноврсније теме и прошириће свој програм у складу са предлозима самих наставника. Посебну пажњу посветићемо темама које вам задају потешкоће у свакодневном раду и учинићемо све да вам уштедимо време и енергију нудећи вам корисна предавања о ослобађању од стреса, методама за учење на даљину, ефикаснијој организацији, успостављању здраве атмосфере у учионици, превазилажењу неспоразума у комуникацији са ученицима и колегама, вршњачком насиљу и још много тога о чему ћете моћи више да чујете од врхунских предавача и доказаних стручњака из различитих области.

 

Од 2020/21. бесплатни програм едукације ће се реализовати само за кориснике уџбеника издавачких кућа „Klett”, „Нови Логос”, „Фреска”.

 

ПОРУЧИТЕ СВОЈ БЕСПЛАТНИ „КОМПЛЕТ РАСТЕРЕЋЕНОГ НАСТАВНИКА 2020/21”
ВЕЋ ДАНАС

и добићете специјално ново издање на поклон!

 

Резервишите свој наставнички комплет!

 

Имајући у виду новонасталу ситуацију са епидемијом вируса COVID-19 на територији Републике Србије и званична саопштења о мерама заштите, достава поклон примерака приручника „Како развијати вештине подучавања” на адресу школа биће одложена у односу на претходно планирани рок испоруке од 10 радних дана и обавиће се чим се установи да се наставља са редовним радом.

 

Слушајући сугестије наставника и имајући у виду тренутне околности, одлучили смо да рок за пријављивање продужимо, тако да ће формулар бити отворен до...

Вести

Упутства за учење на даљину уз помоћ е-учионице.

Акредитовани онлајн стручни скупови

Како се регистровати на платформи е-учионица

У име наше издавачке куће и ауторског тима, позивамо вас на презентацију нових уџбеника и дигиталних издања за 7. разред основне школе за физику, хемију, биологију, технику и технологију, информатику и рачунарство.

Поштовани, На измаку ове календарске године желимо да вам се захвалимо за досадашњу успешну сарадњу. На хоризонту је нова година, која ће донети нове успехе, перспективе, иновације и још боље резултате.

Допунска настава из предмета хемија даје могућност ученицима који нису разумели градиво на редовној настави да поставе питање – да увиде шта им је „препрека”, на који начин би они повезали појмове и стигли до решења.

Ваша корпа

Ваша корпа је празна

Анкета

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.