Едукативни вебинари општег типа

 

Једна од три групе вебинара које смо припремили у школској 2020/21. години јесу едукативни вебинари на опште теме. Ови вебинари намењени су наставницима основних и средњих школа, али и свим осталим запосленима у школама (директорима, педагозима, психолозима...).

 

Желимо да теме које ћемо обухватити у склопу овог програма буду крајње актуелне, да се баве питањима која свакодневно искрсавају у наставној пракси и да вам одмах понуде практична и лако применљива решења за изазовне ситуације.

 

Пратите страницу како бисте видели све теме које ћемо реализовати у оквиру ове групе. Кликом на линкове у наставку прочитајте детаљне информације о садржају и предавачу, пријавите се за вебинар или погледајте снимак сваког вебинара ако сте га пропустили.

 

 

ФЕБРУАР

 

18. фебруар у 17 часова


1. Биљана Тодоровић, Јасмина Ђорђевић: есДневник – корисни савети и практична решења ->> ДЕТАЉНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ И ПРИЈАВАМАРТ

13. март у 11 часова 


2. Жолт Коња:  Уз напредне опције е-учионице до још боље комуникације са ђацима ->> ДЕТАЉНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ И ПРИЈАВА

 

АПРИЛ


3. Јелена Марушић: Ученичка пажња и онлајн настава  ->> ДЕТАЉНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ И ПРИЈАВА 

Вести

Срећне новогодишње и божићне празнике жели вам издавачка кућа „Нови Логос”!

Имајући у виду епидемиолошку ситуацију у којој се сви налазимо, желимо да празнике обележите лепим поклонима које ћете купити из безбедности свога дома.Акција траје до 31. 12. 2020. године.

На свечаној церемонији доделе награда одржаној, сходно тренутној ситуацији у нешто другачијем, дигиталном окружењу, 14. октобра у 16 часова, уџбеник за хемију из Србије понео је лаксаво признање „Најбољи европски уџбеник”.

Од сада можете наручити сва издања издавачких кућа Klett, Нови Логос и Фреска на једном месту - на www.eknjizara.rs, уз мноштво додатних погодности.

Са BELMA (Best European Learning Materials Awards) такмичења пристигле су нам поново лепе вести: нови уџбенички комплет Хемија 7 наше издавачке куће ушао је у ужи избор за престижну награду Најбољи европски уџбеник!

Школска година се приводи крају. Почиње распуст који ученици, осим за одмор, могу да искористе за читање, али и за још понешто. О вештинама читања говорили смо у претходном тексту, док ћемо се овог пута позабавити усавршавању вештина које ће им бити потребне следеће наставне године – писању састава и есеја.

Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Anketa

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.