100% ПОДРШКЕ НАСТАВНИКУ – Резервишите свој бесплатни наставнички комплет!

 

Избор уџбеника за други, трећи, шести и седми разред званично је у току (погледајте каталог одобрених уџбеника) и сада имате прилику да изаберете најбоље уџбенике за себе и своје ученике, као и најбољи програм подршке за наставнике.  

 

100% ПОДРШКЕ – ПОРУЧИТЕ СВОЈ БЕСПЛАТНИ „КОМПЛЕТ РАСТЕРЕЋЕНОГ НАСТАВНИКА 2020/21”!


Ако сте се на нивоу актива у својој школи већ одлучили да ћете у школској 2020/2021. користити уџбенике издавачких кућа „Klett”, „Нови Логос” или „Фреска” у настави, резервишите свој „комплет растерећеног наставника” попуњавањем онлајн формулара који се налази испод. 

 

Бесплатни комплет укључује:


» атрактиван поклон – приручник „Како развијати вештине подучавања” на 222 стране

» нове акредитоване стручне скупове у градовима широм Србије током школске 2020/21.

»  нове акредитоване вебинаре током школске 2020/21. године

» бесплатан примерак уџбеника

» дигитални уџбеник

» планове и дневне припреме

» е-приручник уз дигитални уџбеник

» тестови за проверу знања


 

 

ОБРАЗОВНА АКАДЕМИЈА – ЈОШ САДРЖАЈНИЈА У ШКОЛСКОЈ 2020/21!
Мање стреса, а бољи резултати


Образовна академија, којој је већ присуствовало више од 17.000 наставника на акредитованим стручним скуповима, а пријављено је (досад) више од 15.000 наставника за акредитоване вебинаре, обухватиће још разноврсније теме и прошириће свој програм у складу са предлозима самих наставника. Посебну пажњу посветићемо темама које вам задају потешкоће у свакодневном раду и учинићемо све да вам уштедимо време и енергију нудећи вам корисна предавања о ослобађању од стреса, методама за учење на даљину, ефикаснијој организацији, успостављању здраве атмосфере у учионици, превазилажењу неспоразума у комуникацији са ученицима и колегама, вршњачком насиљу и још много тога о чему ћете моћи више да чујете од врхунских предавача и доказаних стручњака из различитих области.

 

Од 2020/21. бесплатни програм едукације ће се реализовати само за кориснике уџбеника издавачких кућа „Klett”, „Нови Логос”, „Фреска”.

 

ПОРУЧИТЕ СВОЈ БЕСПЛАТНИ „КОМПЛЕТ РАСТЕРЕЋЕНОГ НАСТАВНИКА 2020/21”
ВЕЋ ДАНАС

и добићете специјално ново издање на поклон!

 

Резервишите свој наставнички комплет!

 

Имајући у виду новонасталу ситуацију са епидемијом вируса COVID-19 на територији Републике Србије и званична саопштења о мерама заштите, достава поклон примерака приручника „Како развијати вештине подучавања” на адресу школа биће одложена у односу на претходно планирани рок испоруке од 10 радних дана и обавиће се чим се установи да се наставља са редовним радом.

 

Слушајући сугестије наставника и имајући у виду тренутне околности, одлучили смо да рок за пријављивање продужимо, тако да ће формулар бити отворен до...

Вести

Са BELMA (Best European Learning Materials Awards) такмичења пристигле су нам поново лепе вести: нови уџбенички комплет Хемија 7 наше издавачке куће ушао је у ужи избор за престижну награду Најбољи европски уџбеник!

У жељи да предупредимо могуће потешкоће које су се сада јавиле око слања наставничких материјала, нудимо вам могућност да нам оставите своју кућну адресу на коју ћемо моћи да вам пошаљемо ваше наставничке материјале уколико се за тим укаже потреба у будућности.

Школска година се приводи крају. Почиње распуст који ученици, осим за одмор, могу да искористе за читање, али и за још понешто. О вештинама читања говорили смо у претходном тексту, док ћемо се овог пута позабавити усавршавању вештина које ће им бити потребне следеће наставне године – писању састава и есеја.

Готово са апсолутном сигурношћу можемо да тврдимо да постоје речи за којима свакодневно свако од нас посеже и користи их из врло практичних потреба. Такве су, на пример, речи којима означавамо боје. Познавање термина и начина којима се нијансе боја у језику могу исказати управо се због широке свакодневне употребе испоставља као вредно и корисно.

На следећој адреси https://trinket.io/ можете пронаћи алат за онлајн програмирање, који вам може бити изузетно користан у раду са ученицима

Опште је познато колико је корисно читање. Нажалост, без обзира на ту чињеницу, дружење са књигом је постало навика која је у последње време у све већем опадању, а као главни узрок томе наводи се убрзани развој технологије.

Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Anketa

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.