Енглески језик за 3. разред

Cena
870,00 дин.

Family and Friends 1, уџбеник за трећи разред


Уџбеник је ОДОБРЕН Решењем Министарства просвете.

 

Нуди основе граматике
на деци прилагођен начин
 

Пажљиво и упечатљиво конципиране граматичке лекције у уџбеничком компету за трећи и четврти разред помажу да прелаз из млађих у старије разреде основне школе буде постепен и да ђаци спремни дочекају захтевније градиво петог разреда.

Уџбеник и радна свеска садрже разноврсне, забавне и пажљиво градиране активности и вежбе за развој свих језичких вештина.

Подстицање друштвених вредности присутно је у свим садржајима уџбеника, што помаже деци да развију не само говорне него и социјалне и емотивне вештине (Values syllabus).

Уџбеничка серија садржи мноштво активности које подстичу ученике да говоре, певају и глуме што им омогућава да вежбају језик на интересантан и забаван начин.

Аутори уџбеника имали су у виду чињеницу да не уче сва деца на исти начин те су садржаји прилагођени свим типовима ученика. За визуелни тип постоји обиље сличица, флеш картица и занимљивих ислустрација, за аудитивни тип ту су занимљиве песмице, дијалози и приче, а за кинестетички тип активности које подразумевају игру, глуму и покрете.

Multi-ROM за учење код куће, самостално или уз помоћ родитеља, садржи бројне интерактивне вежбе за обнављање вокабулара и граматике, кратке песмице за вежбање фонетике као и ’караоке’ верзије песама из уџбеника које ученици посебно воле.

 Аутор
Naomi Simmons

Рецензенти
др Слободанка Китић
Марина Копиловић
Весна Грегец  

Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Anketa

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.