Енглески језик за 5. разред

English Plus 1 2nd edition, комплет за наставнике

 

Комплет за наставнике


Teacher’s Book – Приручник садржи детаљна упутства за реализацију свих наставних садржаја, транскрипт аудио-записа из уџбеника и радне свеске и решања задатака. Приказ страна из уџбеника олакшава сналажење и планирање часа. У приручнику се налази и картица са кодом за приступ online платформи. Наставник може да креира своју учионицу и тако прати рад ученика – Learning management System (LMS)


Teacher’s Resource Disc који се налази у Приручнику, садржи додатне материјале за увежбавање граматичке и лексичке грађе као и тестове различитих врста и нивоа: иницијални, за сваки Unit у три нивоа, са групама А и Б, петоминутни, тестови за крај полугодишта и школске године. У How to...смерницама аутори су дали корисне савете за планирање наставе у одељењима мешовитог састава као и за рад са децом са сметњама у развоју.


Classroom Presentation Tool (CPT) – помоћу кода који добоје од издавача наставник са платформе www.oxfordlearnersbookshelf.com преузима комплетан садржај уџбеника и радне свеске у дигиталном формату. Дигитални уџбеник (CPT) је лак за навигацију, добро организован а својим могућностима и бројним алаткама чини наставни процес лакшим и занимљивијим. Предности дигиталног уџбеника: све на једном месту – аудио, виде записи, решања; могућност приказивања једне активности преко целог екрана; успоравање или убрзавање аудио записа;


Audio CD - Аудио-записи текстова, дијалога и вежби слушања из уџбеника


DVD - Садржи анкете јавног мишљења (Vox Pops), функционалне и документарне видео записе за сваку област, граматичке анимације и радне листове са предлозима активности.


Годишњи и месечни наставни планови и предлог дневних припрема у Word–у са инетим исходима и стандардима постигнућа.


Комплет петнаестоминутних тестова одштампаних за све ученике садржи задатке подељене у две групе и три нивоа.Служе лакој провери наученог, као и остварености исхода.


Teacher’s Website www.oup.com/elt/teacher/englishplus


На овом сајту наставник може да преузме додатне материјале за интердисциплинарне садржаје, драмске активности и информације које се односе на кључне језичке садржаје.

 


Vaša korpa

Vaša korpa je prazna

Anketa

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.