Енглески језик за 3. разред

Family and Friends 1 2nd edition, комплет за наставнике


Комплет за наставнике


Приручник за наставнике (Teacher’s Book Plus) садржи детаљна методичка упутства, помаже и доприноси ефикаснијој и квалитетнијој реализацији наставног процеса.У склопу приручника налази се Online Practice картица са кôдом за приступ додатним вежбањима као и ДВД са различитим видео записима и анимираним причама. Посебно су занимљиви CLIL видео записи који омогућавају наставнику да обрађује интеркултурне теме као што су уметност, наука, георафија. Наставницима је такође на располагању код за приступ платформи са материјалима за додатна вежбања, тестовe и обрасцe (Teacher’s Resource Centre).


CPT (Classroom Presentation Tool) – садржај уџбеника и радне свеске у дигиталном формату. Помоћу кôда који добије од издавача наставник са платформе www.oxfordlesrnersbookshelf.com преузима комплетан садржај уџбеника и радне свеске у дигиталном формату. Вишеизворни пакет са додатним материјалима (Teacher’s Resource Pack) нуди наставницима могућност да обогате наставу додатним активностима. Садржи постере за сваку област и два комплета флеш картица, један за основни сет вокабулара а други за учење и увежбавање гласова и слова, тзв. Phonics Cards.


Аудио ЦД-ови за рад на часу саставни су део овог програма и прате све активности слушања из уџбеника. Сви судио записи су врло реалистични и својим звучним ефектима верно дочаравају контекст у коме се нека радња догађа и тако доприносе бољем разумевању и бржем памћењу одређених језичких садржаја.


Наставни планови и дневне припреме у Word-у рађени од стране искусних наставника олакшавају планирање часова.


Family and Friends интернет страница осим садржаја уџбеника нуди додатне информације корисне за ученике, наставнике и родитеље.


 

www.oup.com

 


 

Аутор
Julie Penn 

Ваша корпа

Ваша корпа је празна

Анкета

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.