Између две ватре – како посредовати у ученичком конфликту

 

 

У 2020/21. години смо, за све кориснике издања Klett, Нови Логос и Фреска, припремили богат избор акредитованих онлајн стручних скупова. 

 

Задовољство нам је да вас позовемо да присуствујете овом занимљивом и пре свега корисном предавању и сазнате како изазови са којима се суочавате радећи у образовању могу да изгледају када се посматрају из угла психологије и позитивне едукације. 

 

ТЕМА: Између две ватре – како посредовати у ученичком конфликту 

 

» Улога наставника током конфликта;

» Примена рефлективног слушања;

» Значај комуникације;

» Како укључити ученике у креирање решења.

 

     

Јелена Марушић, Дипломирани психолог, тренер развојних вештина и саветник за родитеље. Јеленин циљ је да путем тренинга са учесницима ради на развоју вештина које унапређују свакодневни начин функционисања. Она има вишегодишње искуство и бави се различитим темама као што су: комуникација, управљање стресом и временом, емоционална писменост, родитељство... Оснивањем „Компаса васпитања” њена мисија је да својим радом утиче на изградњу сигурног, здравог и срећног окружења за одрастање деце.

 

 


Сви учесници акредитованих вебинара добијају уверење о учешћу на стручном скупу на своје име које носи 1 бод за стручно усавршавање. Број учесника за сваки вебинар је ограничен, па је неопходно да се пријавите на време.

 

Позив за пријаву ће добити само корисници издања Klett, Нови Логос и Фреска електронским путем. Вебинар ће се одржати у следећем термину:


Среда, 10. фебруар у 17 часова 

 

Напомена: Уколико сте корисник издања издавачких кућа Klett, Нови Логос или Фреска и до сада нисте добијали од нас обавештења путем мејла и/или телефона, а желели бисте убудуће да их добијате, пошаљите нам своје контакт податке, да ли радите у разредној или предметној настави (који предмет), као и назив и место школе у којој радите на office@logos-edu.rs, уз напомену да желите да примате наша обавештења за наставнике.

 

Ваша корпа

Ваша корпа је празна

Анкета

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.