Образовна академија 2020/21.

 

 

ДА ЛИ РАД НАСТАВНИКА МОЖЕ БИТИ ЛАКШИ?

Да, може - Образовна академија ће вам показати како!

 

Знамо колико је рад са младим генерацијама важан и одговоран посао, а нимало лак. Имајући то у виду, из године у годину се континуирано трудимо да вам будемо стабилан ослонац и подршка кроз велики број активности и различите наставне материјале.

 

У школској 2019/20. издавачке куће Клетт, Нови Логос и Фреска започеле су са БЕСПЛАТНИМ АКРЕДИТОВАНИМ ПРОГРАМОМ ЕДУКАЦИЈЕ, а после изузетних оцена наставника, одлучили смо да ПРОГРАМ У ШКОЛСКОЈ 2020/21. БУДЕ ЈОШ САДРЖАЈНИЈИ.

 

Олакшајте свакодневне професионалне изазове - Образовна академија је јединствена прилика да кроз практичне примере на онлајн стручним скуповима оснажите своје вештине, а уштедите време. Ове године Образовна академија обухвата три групе вебинара:

 

1. Онлајн презентације нових уџбеника за 4. и 8. разред

 

За све заинтересоване наставнике, организоваћемо онлајн презентације нових издања за 4. и 8. разред. Презентацијама присуствујете из удобности свог дома, а од аутора или уредника ћете сазнати све информације о новим издањима које вас интересују.


2. Акредитовани вебинари - само за кориснике


За све кориснике издања Klett, Нови Логос и Фреска, припремили смо богат акредитовани програм онлајн стручних скупова. Посебну пажњу посветићемо темама које вам задају потешкоће у свакодневном раду и учинићемо све да вам уштедимо време и енергију, нудећи вам корисна предавања о иновативним методама, ефикаснијој организацији, успостављању здраве атмосфере у учионици, превазилажењу неспоразума у комуникацији са ученицима и колегама, вршњачком насиљу и још много тога.


3. Едукативни вебинари општег типа


Поред акредитованог програма вебинара који је ексклузивно намењен корисницима наших издања, за све заинтересоване наставнике припремили смо веома корисне едукативне вебинаре фокусиране на практично применљива знања и вештине.Било да говоримо о ослобађању од стреса, темама из области педагогије и психологије или онлајн алатима и начинима реализације наставе на даљину, будите уверени да ћемо вам понудити решења која су у потпуности применљива у пракси.

Позивамо вас да се пријавите и дате себи шансу да обогатите своје знање, усавршите своје вештине и стекнете бодове за стручно усавршавање.

Погледајте распоред и пријавите се за учешће на Образовној академији!

 

 

ОНЛАЈН ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

 

АКРЕДИТОВАНИ ВЕБИНАРИ

 

ЕДУКАТИВНИ ВЕБИНАРИ
 

  

Ваша корпа

Ваша корпа је празна

Анкета

Да ли користите дигитална издања на Е-учионици?
Да, неколико пута недељно
52%
Да, неколико пута месечно
11%
Да, неколико пута годишње
4%
Не, немам услове
11%
Не, не користим ваша издања
6%
Не, нисам похађао обуку
16%
Укупно гласова: 3949

У школској 2019/20. години Нови Логос вам представља:

  • - савремене уџбенике,
  • - изузетна дигитална издања,
  • - квалитетне приручнике за наставнике са дневним припремама,
  • - дидактичке материјале.

Нови Логос вам пружа:

  • - уџбенике усклађене са новим Планом наставе и учења,
  • - квалитетан методолошки приступ настави,
  • - нове креативне идеје,
  • - додатна средства за лакшу презентацију градива.